The Peninsula

I sydvästra hörnet har vi tre banor med karaktär de luxe. Här gäller det att ha siktet inställt. Vingla inte för då straffas du obönhörligen men spelar du rakt premieras du väldeliga. Övernattning i Malmö. Sugen på ölprovning eller ett besök på Lilla Torg som avsljut ning på en härlig dag.

Söderslätts Golfklubb

En bana som attraherar golfspelare på alla nivåer med hög tillgänglighet och med hemtrevlig atmosfär. Inte kuperad men öppen för byig vind. Ta inget för givet förrän bollen är i koppen.

Flommens GK

Flommen är en utmanande linksbana. Tuff, särskilt när det blåser, vilket det nästan alltid gör. Dessutom är vatten i spel på samtliga hål – så låga raka slag vinner i längden på denna flacka bana i sitt vackra öppna landskap. Enligt många Sveriges bästa golfbana.

Ljunghusens Golfklubb

En seaside/linksbana utöver allt annat. En klubb med anor och med stort miljötänk. Banan ligger inom ett natureservat med fantastisk natur och fauna. Bli vän med vinden och du har ett minne för livet när du spelat Ljunghusen.

Gör din intresseanmälan för denna resa här!

Transfer inräknat i pris från flygplats, Sturup Airport eller Kastrup Airport ( Copenhagen CPH), till boende samt till/från boende och golfbana. Om sightseeing önskas eller transfer önskas till/från restaurang arrangerar vi det.

sv_SESvenska