Absolut

Ett golfpaket för er som vill ha utmanande golf och fantastiska naturupplevelser.

Skepparlövs Golfklubb

“En golfklubb” – där man radikalt och med stort intresse förbättrat alla delar av banan till en standard i toppskick. Dessutom känner man starkt den goda anda som råder inom klubben och den positiva inställningen att “ställa upp”.

Kristianstad GK

Kristianstad GK har två banor. East Course är utan tvekan en av Sveriges bästa banor som 2020 var rankad som nummer 3. Men missa för den skull inte deras andra bana, West Course. Ett väldigt väl underhållet syskon med egen charm och känsla. Två olika banor som kompletterar varandra väldigt väl. Bo på banan-alternativ.

Araslövs GK

Anläggningen som består av två banor, Norra banan och Södra banan, präglas av en fantastisk natur, fantastiskt klubbhus och historiska omgivningar. Klubben ställer höga krav på sig när det gäller spelkänsla och banornas klippytor och du kan förvänta dig en riktigt hög kvalité. Golfklubben förfogar över 2 hotell om du önskar bo nära banorna. Bo på banan-alternativ.

Gör din intresseanmälan för denna resa här!

Transfer inräknat i pris från flygplats, Sturup Airport eller Kastrup Airport ( Copenhagen CPH), till boende samt till/från boende och golfbana. Om sightseeing önskas eller transfer önskas till/från restaurang arrangerar vi det.

sv_SESvenska