Nimis

Vårt golfpaket på Bjärehalvön präglas av banor med helt olika karaktärer men med vinden som central roll för golfrundan och en belägenhet som gör dig förstummad. Kan också varmt rekommendera en sightseeing på Kullaberg.

Torekovs Golfklubb

En otrolig linksbana som ligger på en stenig, grusig och väldränerad mark. Elementen att ta hänsyn till är vinden från havet, den karga kusten och den magra jorden. En bana som är anpassad för att rulla in bollen på green och inte för ”target”-golf.

Bjäre Golfklubb

En naturskön bana som närmast kan beskrivas som en härlig hedbana med engelsk karaktär som följer naturens egna former, 149 meter över havet, otroligt vackert inramad av fantastiska vyer. Klubben har eget boende i lodgar. Bo på banan-alternativ.

Åkagårdens GK

Golfbanan ligger i en mycket omväxlande och naturskön terräng.Utsikten är betagande med vyer över både havet och Hallandsåsen. Vidunderlig utsikt över det Skånska landskapet.

Gör din intresseanmälan för denna resa här!

Transfer inräknat i pris från flygplats, Sturup Airport eller Kastrup Airport ( Copenhagen CPH), till boende samt till/från boende och golfbana. Om sightseeing önskas eller transfer önskas till/från restaurang arrangerar vi det.

sv_SESvenska