Wonderland

I Skånes sydöstra hörn ligger banorna med den kanske bästa naturupplevelserna. Förutom fantastisk golf får du på köpet en episk visuell natur-upplevelse. Glöm inte att ta med kamera. Vi bor i Lilla Vik i lägenheter. En sightseeing i grannskapet är väl spenderad tid. Avsluta dagen med makalösa pizzor påFriden Gårdskrog.

Degeberga Widtskövle Golfklubb

Banan är av en speciell linkskaraktär, med generösa fairways, kantade av vajande rödsvingelruff som tillsammans med naturliga talldungar mjukt ramar in hålen. En bana som befrämjar spelglädjen, den skall passa alla oavsett handicap.

Österlens Golfklubb

Österlen GK förfogar över två banor, Djupadal och Lilla Vik.Parkbanan Lilla Vik har seasidekänsla och löper delvis på Östersjöns strandbrink. Vackra naturupplevelser garanteras. Med inbjudande fairways och utmanande greenområden är Djupadal en storslagen golfupplevelse och spännande utmaning för alla golfspelare.

Tomelilla Golfklubb

Området är enastående vackert och från de högst belägna punkterna, där även klubbhuset ligger, är utsikten magnifik. Från klubbhuset kan man följa spelet på banans alla hål! De första nio hålen är en riktig utmaning med strategiskt placerade vattendrag och dammar. De sista nio hålen bjuder på en snäll layout med breda fairways och stora greener. För att bemästra de ondulerade greenerna gäller det att hamna på rätt platå.

Gör din intresseanmälan för denna resa här!

Transfer inräknat i pris från flygplats, Sturup Airport eller Kastrup Airport ( Copenhagen CPH), till boende samt till/från boende och golfbana. Om sightseeing önskas eller transfer önskas till/från restaurang arrangerar vi det.

sv_SESvenska