Turning Torso

Tycker du om utmanande linksgolf eller är det mysig parkbana som gäller, kanske vindigt öppna skånska landskap som lockar. Gör ditt val! Du bor i Malmö med stort utbud av restauranger och shopping. Middag uppe bland molnen i Turning Torso?

Tegelberga Golfklubb

I ett böljande skånskt landskap där dödissjöarna och kuperingen utgör naturliga hinder breder en fantastisk golfbana ut sig. Krävande på sitt sätt, men landskapet och banan tillsammans bäddar för en fulländad golfupplevelse.

Boende

 

Quality Hotel The mill

Nordic Choice Hotels, Malmö

Weinbergs Hotel
https://weinbergs.se/hemsvenska/rum.html

 

PGA Sweden National

Här möts människor för att spela golf på banor i toppklass. Lakes Course andas en tidlös känsla som kräver sin spelare medan Links Course är en modern links, med tydliga drag från några av de allra bästa och mest kända banorna på de brittiska öarna.

Boende

Bokskogen Golfklubb

Klubben har två natursköna och utmanande 18-hålsbanor. I den skiftande naturen kring både Torups och Skabersjös slott har vi med varsam hand skapat en golfmiljö som utmanar och tillfredsställer dig som golfare och dina högsta förväntningar. 

Boende

Gör din intresseanmälan för denna resa här!

Transfer inräknat i pris från flygplats, Sturup Airport eller Kastrup Airport ( Copenhagen CPH), till boende samt till/från boende och golfbana. Om sightseeing önskas eller transfer önskas till/från restaurang arrangerar vi det.

sv_SESvenska