Hven

För er som gillar utmaningar med banor som stått värd för många stortävlingar, Scandinavian Masters, Solheim Cup, Omegaslaget, Skåne Open. Planera in en tur till magiskt vackra ön Hven och besök Spirit of Hven, ett berömt whiskydestilleri.

Landskrona GK

På Landskrona Golfklubb spelar du med en hänförande utsikt över norra delen av Öresund med ön Hven och Danmark i blickfånget. Banorna är kombinerade park- och seaside-banor som kräver god spelstrategi.

Rya Golfklubb

En klassisk seaside-bana utmed Öresund som har stått som värd för många stora tävlingar genom åren. Banan kännetecknas av att alltid vara i perfekt kondition, enormt vacker utsikt och oerhört rolig att spela. 

Barsebäck Golf & Countryclub

Att spela Ocean Course är att göra en resa. Du kommer vandra bland kopparfärgade tallstammar, vackra parkhål och kämpa för att inte distraheras av utsikten från seasidehålen. Barsebäck har nya ägare och de har gjort banan ännu vackrare. Från de flesta hålen kan man känna Öresunds närvaro med nyckfulla vindar och saltstänk. Banan har varit värd för 13 Europatourtävlingar. Bo på banan-alternativ

Boende

Gör din intresseanmälan för denna resa här!

Transfer inräknat i pris från flygplats, Sturup Airport eller Kastrup Airport ( Copenhagen CPH), till boende samt till/från boende och golfbana. Om sightseeing önskas eller transfer önskas till/från restaurang arrangerar vi det.

sv_SESvenska