Countryside

Ett paket med banor, omväxlande i sina karaktärer, som passar perfekt att spela efter varandra. Du bor i Helsingborg, Sundets Pärla. Prova att ta en"tura" med båtarna till Helsingör eller varför inte en "dubbeltura" så du hinner äta något gott.

Allerum Golfklubb

Det märks tydligt att Allerum Gk vill vara södra Sveriges vänligaste golfmötesplats, där medlemmar, gäster och medarbetare känner sig välkomna, värdefulla och väl omhändertagna. Banan är en öppen ängs- och parkbana med inslag av vatten och ruff.

Boende

Vasatorps Golfklubb

Två banor, TC och Classic Course, som är rankade bland de bästa banorna i Sverige. En linksbana och en parkbana som utmanar. Ett golf-Mekka som hälsar dig välkommen med suveräna faciliteter.

Boende

Söderåsens Golfklubb

Denna skogs- och parkbana har med sin blandade terräng varit en utmaning för medlemmar och gästspelare i mer än femtio år. Banan har en omväxlande karaktär med snabba och utmanande greener som garanterat försöker vilseleda.

Boende

Gör din intresseanmälan för denna resa här!

Transfer inräknat i pris från flygplats, Sturup Airport eller Kastrup Airport ( Copenhagen CPH), till boende samt till/från boende och golfbana. Om sightseeing önskas eller transfer önskas till/från restaurang arrangerar vi det.

sv_SESvenska