Din golfupplevelse börjar här!

Populära golfpaket
Golfpaket

Nimis

Vårt golfpaket på Bjärehalvön präglas av banor med helt olika karaktärer men med vinden som central roll för golfrundan och en belägenhet som gör dig förstummad. Kan också varmt rekommendera en sightseeing på Kullaberg.

Läs mer här »
Golfpaket

Hven

För er som gillar utmaningar med banor som stått värd för många stortävlingar, Scandinavian Masters, Solheim Cup, Omegaslaget, Skåne Open. Planera in en tur till magiskt vackra ön Hven och besök Spirit of Hven, ett berömt whiskydestilleri.

Läs mer här »
Golfpaket

Countryside

Ett paket med banor, omväxlande i sina karaktärer, som passar perfekt att spela efter varandra. Du bor i Helsingborg, Sundets Pärla. Prova att ta en”tura” med båtarna till Helsingör eller varför inte en ”dubbeltura” så du hinner äta något gott.

Läs mer här »
Golfpaket

Turning Torso

Tycker du om utmanande linksgolf eller är det mysig parkbana som gäller, kanske vindigt öppna skånska landskap som lockar. Gör ditt val! Du bor i Malmö med stort utbud av restauranger och shopping. Middag uppe bland molnen i Turning Torso?

Läs mer här »
Golfpaket

Wonderland

I Skånes sydöstra hörn ligger banorna med den kanske bästa naturupplevelserna. Förutom fantastisk golf får du på köpet en episk visuell natur-upplevelse. Glöm inte att ta med kamera. Vi bor i Lilla Vik i lägenheter. En sightseeing i grannskapet är väl spenderad tid. Avsluta dagen med makalösa pizzor påFriden Gårdskrog.

Läs mer här »
Golfpaket

The Peninsula

I sydvästra hörnet har vi tre banor med karaktär de luxe. Här gäller det att ha siktet inställt. Vingla inte för då straffas du obönhörligen men spelar du rakt premieras du väldeliga. Övernattning i Malmö. Sugen på ölprovning eller ett besök på Lilla Torg som avsljut ning på en härlig dag.

Läs mer här »

Trivsamt och bekvämt

Hittar du inget paket som passar?

Ansök om din skräddarsydda paketresa i formuläret nedan. Vi återkommer så fort vi granskat din intresseanmälan.

Önskar ni övernatta?
Önskar ni transport till bana?